8 dagar kvar ♥

nu är det åtta dagar kvar tills jag åker hem till sverige. Saknar faktiskt sverige, alla mkna kompisar osv. Men jag har det skit gött här ändå, snygga killar, sola, bada m.m. Så jag klagar inte :))
i förrigår var vi på blue lagoon! verkligen jätte fiiiint♥♥♥♥♥
puss isabelle







40º

haaallllåååååå
är i Malta just nu, ska vara här i 11 dagar till! Här är det 40º och jag har blivit väldigt brun haha. men brunare ska jag bli! hur är det hemma i Sverige? kallt? haha. Ska strax ska jag dra till stranden och sola och bada, äta lunch, senare ikväll tror jag att vi ska till någon restaurang och käka. Idag skille vi egentligen åkt till Blue Lagoon, men hela familjen har bränt sig förutom jag haha så dom måste vila kroppen typ.. -.- Men imorgon ska vi dit iaf! Celina är ju i Turkiet och kommer hem samma dag som mig :D saknar henne såååå mycket ♥
puss isabelle






malta




atm på flygplatsen :D







maaaaat

pappa och jag taggar inför tävlingen imorgon! ska spela två generationer imorgon. förra gången jag och pappa spelade den så kom vi tvåa :)))
puss isabelle



me and my girls is so happy because it's fucking summer!










SOMMARLOV OMG

Jag vet att ja ser typ gravid ut på bilderna men de blåste faktiskt! Hahah


..:(

Godmorgon! Idag ska vi kolla på film typ & städa i skolan. Så de blir en ganska lugn dag. Vi ska också lämna in våra ipads:(:( (just de jag hittade min Ipad i skolan ahhah hade glömt den på golvet)

såhääär glad är jag idag för att min bebis ska försvinna


Sommarsommarochsol

Heejhej. Idag var vi i styrsö Bratte eller nåt sånt med hela sjuan. De va faktiskt jätte kul, vi solade o så..men just den här dagen hade tydligen 1000 andra skolar tänkt samma sak att åka dit så de var helt kaos på bussen.. Hahah. Just det är skolavslutning på fredag också!! Ihihi

Mina babees💕


Jag&azra åker rutschkana

Hahahahhahahha


slottskogen




new dress from zara



klänning 399:-

alicia's prom night




orkar inte bloggaaaaaaa

jag orkar seriöst inte blogga... försöker blogga men orkar inte, vet inte vad jag ska skriva om liksom... denna veckan har det varit jättefint väder, har solat och varit med kompisar och såååååå.
puss isabelle

Liseberg i fredags

 
 

In the tåååg

Världens fulaste bilder men skit samma


FÖRSVUNNEN

Aaaaaaaaqaaaaaaaa min Ipad är borta :( jag vet inte vart jag lagt den, eller om jag har glömt den någons stans eller om nån tagit den??? Jag får panik :(

Iaf, igår var jag på Liseberg med Sofia, Linnea och lina. De va jätte kul, bilder kommer upp senare. Nu ska vi snart åka till tåget berättar mer sen . Puss!

Gammal bild där jag inte var ledsen över min Ipad..


RSS 2.0