Sjuk

Godmorgon! Vaknade av att jag är sjuk, usch. Så stannar hemma idag och imorgon, och jag hoppas verkligen jag är frisk tills imorgon kväll eftersom jag ska på fest och vill inte missa den pågrund av att jag är sjuk liksom... :(
Får försöka bli frisk!
Puss Isabelle


Godnatt😴💖


#lesson #movie #yey


Lovar bättre uppdatering när jag mår bättre!


sjuk

ligger hemma i soffan och har precis kollat på film, honey 2, skit bra film rekomenderar den!
ska försöka sova nu, och bli frisk, för senare ikväll så ska jag på golf kurs, skall ha prov på regler och sån skit.
och imorgon är det träning igen, wehå!
godnatt, puss isabelle :)

sushiiiiii

min dag har varit så skön, dagen började med att jag och celina gick upp, hennes pappa hade gjort pannkakor, vi åt, slappa,jag gick hem,tränade i 2 timmar,mamma kom hem med sushi, jag åt, och sen gick jag ut med celina i 10 min, sen gick jag ut med olivia i 45 min, haha det var så jävla kul, vi gick våran lilla runda jag och olivis, lååååång och skön promenad, det snöade ju så mycket och vi är alltid ute och går när det snöar, hon är min ändå kompis som typ vill gå ut på promenader varje kväll haha! :D jag gillar henne grovt alltså.

puss isabelle

 


Dagen i går var awsome!

Godmorgon!
Först igår så åt vi frukost och sen sminka oss och så. Sen åkte vi till stig center och bowla, celina vann.. Och sen gick vi till mc Donald och åt, sen åkte vi hem och spelade Wii fit, i 1 timme och 26 min hihi, det var mest jag (Isabelle) som spelade för celina är så klen haha.
Sen vid 8 tiden så lagade vi tacos och åt och sen skulle vi göra popcorn... Och dom började brinna, HAHHA O herregud, hela påsen var bränd och svart, och det var glöd inne på popcornen i påsen haha, så vi la bara in den i vattnet så var våra popcorn borta:( men vi gjorde nya sen till filmen, vi kollade på Hairspray!
Ni får ett collage med massa bilder från igår!
Puss Isabelle


video inlägg haha, cp barn.


Skolan


Gårdagen

Godmorgon
Hann verkligen inte blogga igår, eftersom först var jag i skolan och sen drog jag och Donna till Bella och så byggde hon våra naglar. Dom blev jättefina och är väldigt nöjd!
Efter det drog jag hem vid 17.30 och åt tacos med familjen, och sen sprang jag över till celina och var tvungen att berätta om den hemska och tragiska dagen haha.. Hände nåt som jag aldrig kommer glömma, jag var modig och är jävligt stolt över mig själv.
Och ungefär en halvtimma satt vi och snacka och sen sprang jag över till mig för att byta om osv inför golf träningen!
Vi kunde inte vara ute så vi var inne och puttade ist, det gick faktiskt väldigt bra!
Sen åkte jag hem och gick till celina och sen kollade vi bara på tv typ och sånt.
Puss Isabelle


Jobbig dag


App funkar inte

 Hejhej blogg appen funkar inte därför har jag inte kunna blogga. Igår var jag hos Sofia Osv och idag har jag inte gjort så mycket. somnade direkt när jag kom hem från skolan och vaknade för en stund sen. Ska plugga lite nu puss!
 
 

Vi kollar på fotboll

Just nu: watching football in biskopsgården :)


Dålig

Dålig uppdatering jaaa.. Men har haft läxor och så. Idag var världens tråkigaste dag, började dåligt med att jag vad tvungen att skynda till skolan bara för jag skulle ha mentors tid.. Som tur var fick vi sluta tidigare. Det har verkligen inte hänt något bra alls idag, Depp dag typ men hoppas jag vaknar upp glad imorgon istället! Vi hörs puuuss
Tråkiga bilder, ska bli bättre på att ta finare bilder!


Gårdagens outfit


Försvann

Faaaan skrev nyss världens längsta inlägg och nu bara försvann det.. Haha men tänkte bara uppdatera och så, orkar verkligen inte skriva om allting! Men skriver mer imorgon puss


Shoppat

Hej!
Var i stan förut med Olivia, och jag köpte en jeans väst från Gina tricot 249:- och Olivia köpte jeans från Gina tricot och ett par shorts!
Innan det så badade jag på morgonen, såååå skönt.
Imorgon är det skola igen... Fan. Döda mig. Men nu ska jag fixa i ordning mig för kvällen, puss
-Isabelle


Lördag

Lördag redan?! Tänk att imorgon är det söndag och sen är det skola igen . Åh vill inte..Aja nu är vi hemma hos min Gudmor, vi har precis ätit middag. Det var jätte gott som alltid hehehiihi.

Lite bilder från fredagens lektion! Och den bilden där kag har en otroligt ful svart tröja på mig är från idag. Fick den tröjan av min gudmor i julklapp och är typ tvungen att ha på mig den..


Gårdagen

Igår tränade jag, och sen stack vi och åt middag! Så gott!
Puss isabelle


Snabbt inlägg

Detta blir ett snabbt inlägg, igår var jag och pappa och Alicia på kona restaurangen, mamma va i stan så hon följde ej med. Lägger ut bilder på maten senare? Just nu kollar jag på film, i am number four. :)
Puss Isabelle


Sur.

Jaaaaag är sur idag. Så detta får också bli ett surt inlägg. Min buss är en kvart sen så jag kommer såklart komma sent till skolan som alltid. Den är sen hela jävla tiden , den kommer aldrig i tid. Alla människor kollar på min mobil nu så jag måste Sluta
Åhh allt är bara fel idag jag vill dö just nu hejdå

Gammal bild.


Don't think it, do it!

Helloooo, tränade nyss, 1 timma och 40 min! Känns riktigt skönt. Har ju tränat nästan varje dag sedan nyår! Och har ätit nyttigt osv. Stolt!
Ska sova nu, godnatt sov sött bebes.
Puss Isabelle


benjamin lasnier!

hej!
idag var det exakt 9 månader sen jag och celina började älska Benjamin Lasnier! Och idag är det även 6 år sen justin bieber skapade sitt youtube konto! grattis till älskade justin!
Idag har jag varit i skolan, inte gjort något speciellt.
ska snart spela wii och dansa och så! måste få den perfekta kroppen inför beachen 2013!
och just deeee, igår bokade jag och min familj en resa till Malta, så vi åker den 17 juni och kommer hem den 2 juli! 2 veckor.
najjjjs, men nu måste jag hjälpa pappa med maten, så bloggar mer senare <3
puss isabelle

Träning


Gamla bilder men NO nuuuu👊😓


Skola

Hej! Idag var jag i skolan. Inte så mycket att berätta, först var jag hemma hos bästa Bella på morgonen, så va jag där i typ 40 min och sen gick vi till skolan. Så det va najjjjs.
Idag ska jag inte göra något speciellt, städa lite och så.
Bloggar mer senare,
Puss Isabelle


zzzzz

Har verkligen inte hunnit blogga. Eller jag har inte orkat, men det blir så nu när skolan har börjat. Imorgon ska jag upp tidigt! Börjar vid halv 9. Ska till mamma imorgon också så måste börja packa kläder nu , sen ska jag sova. Puss!


Glömt av att blogga

Godmorgon!
Har helt glömt av att blogga i helgen, har haft fullt upp, varit med massa kompisar och haft en awsome helg!
Sovit hos solongo två dagar i rad hehe.
Men nu är jag hemma och ska gå ut och ta en promenad. Bloggar mer sen
Puss Isabelle


😏

Ska till skolan snart , så tänkte bara uppdatera medans jag har tid! Visste inte när jag började idag men jag tror jag börjar 9:40. Skriver mer sen om jag inte får läxor ,puss


It's crazy how your Mood can change so fast from laughing to crying.~


Fml

Godmorgon! Vaknade tidigt idag för att hinna med allting som ska göras. Såg igår att en lektion är inställd så jag skulle kunnat sova nu.. Men nu är jag vaken och kan inte somna om. Igår kunde jag inte blogga för en anledning. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Jag mår verkligen inte bra för det, vet inte hur jag ska göra. Jag får ändå gå till skolan och låtsas som allt är bra så funkar det! 😊 Men skriver mer sen nu måste jag börja fixa mig
puss.


Fixat mitt rum

Idag har jag och celina fixat och städat mitt rum! Har en till garderob, fick inte plats med alla kläder i den andra garderoben.. Så vi har tagit mina kläder som jag använder mest i den nya garderoben, där ligger det även, smycken, parfymer, body lotions, och lite andra saker! Verkligen jätte nöjd :)
Här får ni lite bilder på den nya garderoben och även lite bilder på mitt rum. Ni kanske får lite inspiration om hur ni vill designa erat rum!
Puss Isabelle


Träna

Heeej nu är Isabelle hemma hos mig och vi dansar till Wii Hahah! Skriver mer sen nu ska vi fortsätta träna 😂👋


Nya naglar


Godmorgon

Godmorgon! Inatt kom Alicia hem från Sälen, men då låg jag och sov.
Idag ska jag träna som jag gjorde igår, jag kör Wii sports eller zumba och kör ett pass som är 4 timmar. Det är jätteskönt! Men nu ska jag ta en liten sov stund och vila. Är så himla trött! Måste hinna vända om dygnet inför skolan som börjar på tisdag...:/
Bloggar mer sen,
Puss Isabelle


Godnatt!

Godnatt! Ska försöka vända tillbaka dygnet nu när skolan snart börjar. De blir bättre uppdatering imorgon då mitt internet ska fungera puss 💕


Kalas och myst

Hej! Sitter nu i soffan med mamma och kollar på teletubbies, najs. Hihi.
Var på kalas förut, så ni får lite bilder på mina underbara kusiner!❤
Puss Isabelle


Wii

Hejsan!!! Har nyss varit med Olivia, först var vi ute och gick en promenad och sen gick vi in och spelade Wii! Först spelade vi Mario cart och sen Wii sports så då spelade vi tennis, bowling och golf. Så nu sitter jag här i soffan och tittar på nåt skitpogram och äter filmjölk med flingor! 😋 Mums.
Bloggar ikke mer ikväll. Men bloggar imorgon.
Puss Isabelle ❤


Ingen rubrik.

Nyss varit på TOYS "R" US med mamma, vi skulle köpa leksaker till min kusin som fyller nio imon. Så jag köpte en skylander gubbe och en sån här radio styrd bild som var jääättestor..
Hoppas han gillar det, han sa nämligen att han önskade sig det så jaa.
Snart ska jag va med Olivia en stund och sen kanske jag följer med pappa till "tomte cupen" det är en fotbolls cup, eftersom min pappa är fotbolls tränare så ska han åka och kolla på sitt lag. Han är tränare i marieholm Boik. Najs.
Jaja hejdååå.
Puss Isabelle.


Åouhpihvjabj

Precis kommit hem från Partille. Mamma sa att jag skulle följa med henne nånstans, jag visste inte vart vi skulle. Så hon väckte mig 9 så åkte vi in till ett köpcenter i Partille. Hon skulle tydligen hämta ut ett paket till mig. Det var en till jacka , en canada goose 😄
Det var en julklapp från mammas man/kille/gubbe/fästman eller va fan det heter hah . Sen eftersom vi ändå var där köpte ja en mascara och ett linne från bikbok. Sååå nu är jag hemma och ska snart städa min garderob och sen sova eftersom jag fick vakna så tidigt! Puss


Cozy time with papi

Hej! Jag köpte gelé till naglarna förut, så jag och Olivia åkte hem och började bygga våra naglar. Dom blev gaaanska så najs för att vara vår första gång!
Just nu kollar jag och papi på film och äter popcorn, ni får ha en bra kväll och sova så sött. Hejdååå
Puss Isabelle ❤


Hej.

Har vart hos Sofia idag därför har ja inte uppdaterat . Men vi var ute och fota. Jag skulle sovit där men hon fick ont i huvudet så jag åkte hem. Så det var synd.. De får bli en annan gång! Nu är jag hemma själv och har alla lampor tända. det är jätte läskigt, tänk om det kommer en tjuv eller spöke eller vad som helst och dödar mig?!?!?!?!?!?? Hoppas någon kommer hem snart😓


En bild från idag med Sofias fina tapeter i bakgrunden! Puss💗


:))<3


Godmorgon ❤

Godmorgon!
Vaknade för en timma sen, har precis duschat och ätit frukost och så. Ska snart sminka mig och fixa håret. Sen ska jag vara med Olivia, vet inte ifall vi ska till stan eller inte, vi får se vad vi hittar på. Det är ju jättefina väder ute, så vi kanske går ut och fotar eller nåt?
Jaja, hoppas ni får en fantastisk dag!
Puss Isabelle.


❤😂


göteborg är bajs

godmorgon!
just nu så är göteborg bajs, det sitter såna jävla kameror överallt och när man åker under en sån så måste man betala trängselskatt, jobbigt. Men jaja skitsamma.
Just nu så sitter jag och bara myser och kollar på gossip girl. Alicia drog nyss till sälen med sina kompisar.
Så det blir en vecka med bara mamma och pappa, så otroligt skönt, dom ska jobba så man får lite ensam tid.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, vet inte ifall stan är öppet, men hoppas det, kanske ska ringa celina och fråga ifall hon vill dra in till stan en snabbis. Jag är så galet trött efter nyårsafton! men måste köpa nya kläder och så känner jag nu.. shoppade förra veckan men jag vill ha mer kläder, jag ska fylla min garderob ännu mer. haha.
jaja, puss isabelle.
 

2013!

Hej!!!! 2013 nu! Jag gjorde ett tidsinställt inlägg igår som skulle komma upp 00 men jag gjorde fel så det kommer nog komma upp 00 idag...
igår så firade jag nyår hos mamma. Vi var först ute på ett hotel där vi såg raketerna. Sen åkte vi hem och såg dom sista raketerna då osv osv. Sen somnade jag tidigt , vid ett och vaknade vid ett igen hahah puss!


NYTT ÅR NYA TAG!

godmorgon!
"jag minns 2012 som att det var igår" XD Lol.
nej men haha, just nu är jag i torslanda, har nyss ätit frukost. Jag sitter i min röda mjukis dräckt och bara myser. Det känns så jävla bra att de är ett nytt år, kan glömma året som varit och börja om på nytt! Jag ska höja mina betyg och ha minst 1 A.
men nu måste jag gå, puss på er.
isabelle.


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!!!








varning för känsliga tittare

 
 
 
HAHAHA hittade gammla bilder på min data . FJORTIIIIS TIDEN
 

RSS 2.0