Shopping

heeeej!
Förlåt för sämsta uppdateringen!
Idag var jag och Isabelle i stan, och fick faktiskt med oss fina saker hem! Jag fick med mig ett par militär dr denim jeans, och ett par pilot solglasögon!
Isabelle fick med sig en kjol, solglasögon och en jättefin scarf!
Dr denim=399:- design only
Pilot solglasögon=79,95:- lindex
Kjol=249:- Bik bok
Scarf=19:- Bik bok
Solglasögon=79,95:- lindex
Senare åkte vi hem och sen gick vi till Selma och köpte lite saker. Gottigott.
Puss celina


gårdagen

godmorgon!
igår så var jag och kolla på cup, backa cupen! bara 99or. killar. haha så det var väldigt najs.
sen så hämtade mamma och alicia upp mig såkte vi upp till pappsen i vårgårda! han har arbetat där en vecka nu, så vi saknade honom lite haha. Han sa att han har gömt 3 påsk ägg till oss någonstans i huset, men vi har letat som dårar och hittar ingenting.. haha får panik!
aja, idag ska jag iaf träffa celina! tror inte stan är öppet.. för isf så skulle vi åkt dit och köpt ett nytt MAC läppstift hehe.
bloggar mer senare! och just det, fråga mig något på ask! http://ask.fm/isaabelleforsberg
puss isabelle, bild på min fula kusin och min fula syster.



PÅSKLOV OCH LÅNGFREDAG

Godmorgooon!
igår så var jag, donna, solongo och sofija ute i stan i några timmar, träffade även nicole och alessia. Sen drog vi hem och träffa några killar, och det var väldigt kallt ute på kvällen, särskillt när dom lämna mig och en kille helt ensamma ute nånstans.. Men sen så kom dom tillbaka efter typ en kvart. Sen drog alla, så då gick jag och donna hem till henne och gjorde allt möjligt. kom hem vid halv 10 tror jag. Skit najs kväll, jätteroligt verkligen haha.
Idag är det långfredagen och det är en röd dag. Så mina släktingar ska komma hit idag så ska vi fira påsk som varje år! Älskar påsk! God mat, massa godis och även presenter!
skriver mer senare om jag hinner så ska jag berätta planerna för helgen! :)
pussss isabelle


påsk lov imorgon!


FRIDA OCH ALICIA ÄR SÅ SNÄLLA MOT MIG

gammal som fan


Utvecklingsamtal

Har precis haft utvecklingssamtal. Det gick väll bra tror jag . Haha nu så facetimar jag med Sofia! Här är lite bilder från igår och idag :):):):):)):):):):)


HELGEN

har varit sjukt upptagen denna helgen! i fredags så var jag, bella,ekram,donna hemma hos solongo och gjorde pannkakor. och barapratade och sånt! Och i lördags så fyllde alicia ååååår, alltså min stora syster! hon fyllde 16 år! stor tjej nu :) så henne firade vi på morgonen, och sen så hade hon tjej middag på kvällen, så jag var med celina och sov även över där. I söndags så hade vi kalas för släkten, men tyvär så kunde inte alla komma.. men dom kommer säkert nån annan dag! Och sen när alla hade gått så var det bara jag mamma pappa alicia, mina kusiner jennifer och ponuts, och pontus tjej kvar här hemma, så vi beställde pizza och käka som grisar haha. mums.
Jennifer sov ävn över här med sin lille bebis niaz! kul! så jag har spenderat denna dagen med jennifer, niaz, min kusin johanna och hennes lilla bebis elliot <3
puss isabelle
 

Mar. 24, 2013

Råkade publicera ett tomt inlägg haha. Men ska bara uppdatera snabbt och har inget mer att skriva. I fredags var jag hos Sofia , sen igår kom ja hem och då kom Isabelle över och idag har jag inte gjort något alls, tråkigt inlägg men jaa, puss


Mar. 24, 2013


Myyyys

lördaaaag jao. älskar lördagar!
idag fyller världens bästa storasyster 16 år! så grattis till henne!
jag och celina ha nyss ätit pannacotta och gottat oss lite! vi ska faktiskt sluta med allt sånt efter denna helgen, måste ha fin kropp inför beach 2013 ;)
puss isabelle


Dagens

Jacka-svea
Kofta-Cubus
Skärp-missäy
Jeans-zara
Skor-converse, Isabelles garderob haha


Mys torsdaaaag

Heeeej! Jag vet att jag har uppdaterat sämst men har haft jätte mycket läxor och sådant så ja.. Men ska verkligen försöka blogga mer! Idag ska jag och Isabelle inte göra speciellt mycket, vi ska strax laga någon god mat och sedan kanske lite efterrätt? Hehe. Bloggar mer seeeenare.
Puss celina


inspiration


dagens outfit

kjol-New Yorker
tights-Kappahl
skor-Converse
tröja-JC
Skinnjacka-Tessie
Halsduk-Gina Tricot
 
 

Gårdagen!!

Hejsaaaan!
Igår så var vi med varandra, och vi åt maaaaaat! Haha först så kom jag hem till Isabelle och så hade hon gjort plättar. Och sen så åkte vi in till stan och köpte varsin muffin på EH. Och sen åkte vi hem och åt Taco!! Och sen kollade vi på Hannah Montana the movie haha. Idag ska vi inte göra så mycket <3
Puss celina och Isabelle


😍

Skola snart! Idag har jag bara tre lektioner typ. Och så är de fredaaaaaag ihihi så det är bra . Nu måste jag gå till bussen snart Puss


skoooooola

godmorgooon
sitter här och käkar frukost, ska fixa mig snart och så! sen ska jag till skolan :)
i onsdags så hade jag bara en lektion.. våran första lektion var inställd så vi fick sovmorgon till 09.25
och sen så hade jag biologi till 10.20 och sen så skulle jag ha matte, men min lärare skulle ha nationella prov med 6orna så vi hade ingen lektion så vi gick ovh käka lunch, och sen skulle vi börja klocka 12.05 men då var alla i skolan tvugna att gå ut för att ventilationerna hade gåt sönder, så vi slutade klockan 12 haha :)
och igår hade jag studiedag. Men nu ska jag fixa i ordning mig så hörs vi senare
puss isabelle
 

Studiedaaaag

Bakning


Min älskade farmor och kusin

Hej!!
Idag så slutade jag ett, så gick jag hem och sen mötte jag upp Olivia så var vi ute och tog lite foton på dagens outfit. Ni får bild på det imorgon!
Sen så åkte jag och träna, och sen så hämtade mamma upp mig så åkte vi till farmor och Bertil, och där var även min kusin Jennifer med sin lilla bebis niaz!
Hade jätte roligt! Älskar min familj hihi.
Puss bloggar mer imorgon.
-Isabelle


Glömt

Hej har verkligen glömt att blogga! Hade en liten blogg paus, men nu tänkte jag börja igen haha. I helgen var det jätte roligt , tänker inte skriva så mycket om det men jag var iaf med Sofia och lite kompisar.. Sov hos henne hela helgen också hehe. Men idag börjar jag kvart över 9 tror jag, så fick sovmorgon idag. Skriver sen PUSS


bilderna från igår, även gårdagens outfit! :)

rån igår

Godmorgon

Godmorgon sverigeeeee!
Igår var det final i melodifestivalen, och Robin vann! Yeeey! Vill helst att Ulrik skulle vunnit, men jag tror inte han skulle kommit långt i Eurovision. Eftersom Robin fick så många höga poäng av alla andra länder, så tror jag att det kommer gå bra för honom!
Idag tror jag att jag ska träffa celina, har inte träffat henne på ett tag eftersom hon är med Sofia typ 24/7.. Men Aja, det blir så, en blir liksom alltid utanför. Och bland alla min kompisar så brukar det oftast bli jag haha vet inte riktigt varför.. Det bara är så haha.
Så jag och Celina har bestämt idag, och vet inte om hon ändrar planerna och är med Sofia ist, eller om hon är med mig. Får se vad som händer.
Bloggar mer sen.
Puss Isabelle


Morgon video


<33333333333

hej, nu har jag och olivia gjort en ny header.
olivia fyller år idaaaaaag! så grattis till henne. läs hennes blogg http://oliviac.blogg.se
puss puss isabelle


Cahidtahjorcacd

Hej bloggisen hihi tänkte bara skriva ett inlägg snabbt. Idag var jag i skolan och sen följde Sofia med hem och vi tänkte göra läxan men det gick inte så bra , så vi får göra den imorgon. Sen kom Isabelle också. Men imorgon har vi studiedag! Verkligen hur skönt som helst, berättar planerna för dagen i imorgon haha men det blir nog kul. Vi hörs puss


Skolaaaaan


the day

heeeeeej!
idag så spenderade jag, celina och sofia dagen tillsammans. jättemysigt!
vi gick runt väldigt mycket, och sen gick vi ner till fenestra skolan och satte oss på taket haha.
men vi hörs kanske senare.
puss isabelle <3

vår header är borta.

hej!
haha vår header är borta....
fattar inte hur man sätter in den nya headern. men kommer säkert på det snart haha.
men jag bloggar mer imorgon och lägger ut bilder från dopet idag! <3
puss isabelle
 

Helsingborg

Hej! Har inte hunnit skriva, men jag är i Helsingborg nu haha. Min mamma fyllde år igår och hon tvingade mig och min bror att följa med hit. Så vi bor på ett hotel och vi ska sova här en natt till. Ville verkligen inte följa med! Först tänkte jag att ja o Sofia skulle kunna sova själva hos mig i två dagar när dom är borta , men det fick jag såklart inte.. Åh vad jag vill hem.. Men det är bra för det är inga folk här och vi har Polen för oss själva ! Men ja uppdaterar när jag hinner , puss och GRATTIS till min fina mamma<3<3<3


Dålig uppdatering

Godmorgon!
Väldigt dålig uppdatering av mig nu.. I tisdags så var jag först i stan och köpte present till en kompis, och sen åkte jag och tränade. I onsdags så var jag och simma och åkte skridskor med klassen, och sen så gick jag ut med Olivia så gick vi till golfbanan och åkte skridskor!!! La ju ut en liten fin video på det. Och igår så var jag hos frisören och har gjort en heeeel makeover kan man säga, har blont hår nu. Eller inte riktigt blont, men ni får se bild senare på hur det ser ut. Och efter att jag var hos frisören så fick jag skynda mig till golfträningen! Så jag har haft fullt upp faktiskt. Och idag ska jag på födelsedags fest. Kanske lägger ut festens eller dagens outfit senare!
Puss Isabelle


RSS 2.0