Åker skridskor med min Olivia


Pannkakor

Hahaha så söt


Bussen

På väg till skolan nu för ni som ville veta det! Hihi idag slutar jag tre , halv tre någon gång så skriver mer då puss


!!

Hej idag va jag i skolan och efter åkte jag o Sofia in till stan. Vi hade jätte kul, vad ja skrattaaaa. har vart på ett konstigt humör idag haha men
Jag köpte ett skärp men har inte hunnit ta kort på det än. Här är två Bilder Sofia tog idag i skolan. Asså haha igga mitt ansikte på sista bilden!
Puss bloggar bättre imorgon


dagens outfit

godmorgon!
idag har jag på mig en tröja från eroni, svarta jeans från gina tricot, och lite olika smycken!
vet inte varför jag har flätor egentligen.. haha, men det var lite gulligt :)
nu ska jag dra till skolan alldeles strax, så ni får ha det så bra så hörs vi senare :*
puss isabelle

Helgen har varit awsome!

Cha chaaaa!
Har inte hunnit blogga i helgen... För att jag har haft fullt upp, varit med kompisar osv! Träffat massa nytt och skönt folk, så de är najs. Haha. Men nu ska jag sova för imorgon är det skooola.
Puss Isabelle


Jjjgafy

En konstig video hAHAH


coolingar på hög nivå


Stan nu

Idag ska ja till stan med Isabelle, och ikväll så har jag också lite planer! Men får se hur det blir med de, det blir nog bra haha. Skriver mer senare pusspuss


<3

Hej! Idag så har det först vart en bra dag , sen dålig sen nu jätte braaaa . Går inte att förklara här på bloggen! Men är iaf jätte glad.. Hihi, men idag så sover jag hos Sofia och de gjorde jag igår också. För hon var hemma själv hela natten. Jaja nu ska vi kolla film puss


Blåser in helium gas hahahah


Skola


#Jaaa


Bloggningen är inte speciellt bra

Go' kväll!
Uppdateringen är typ sämst just nu, det är för att jag har väldigt mycket plugg just och tränar varje dag och så. Men ska försöka blogga så mycket jag kan. Uppdateringen kommer inte vara speciellt bra under en tid, men ska försöka hinna med så mycket som möjligt! Nu ska jag sova. Godnatt.
Puss Isabelle


Onormala som fan haha


Jag kan inte sooooomna


Nytt!


Powerwalk

Hej!
Min dag har sett ut så här-
-gick upp vid 10
-åt frukost
-tränade i 1,5 timme
-gick ut och powerwalka med Olivia i 1 timme
-kollade på the notebook och grät floder som vanligt.
-och nyss så åt jag thai mat! Mums.
Imorgon är det skola igen.. Så segt. Orkar inte. Men jaja. Bloggar inte mer ikväll! Bloggar mer imorgon.
Puss Isabelle


Haj

Hejhejhej , jag kom hem för en stund sen efter att sovit hos Sofia! Hade inte träffat henne på en vecka så vi pratade jätte mycket om.. allting. Hahah nej men vi hade jätte kuuuul Vi var också i stan och jag köpte jeans och en tröja! Har inte hunnit ta bild men det kommer. Sen åt vi på mc också men Sofia har bilderna så kan inte lägga upp. Nu ska jag duscha och sen sova tidigt ikväll för imorgon är de skola. Längtar verkligen inte, bara 118 dagar till sommarlov ! Åh vad jag vill ha sommar nu. Men skriver mera sen om jag inte somnar puss


Godmorgon!

Godmorgon på er alla sötisar.
Jag var ju som sagt i Danmark i fredags, så kan ju berätta lite om det. Jag och solongo åkte stena line till Fredriks havn i fredags morgon, och så var hennes familj och några andra med också, och vi gick runt på båten, spela lite, köpte lite saker och så. Och sen så kom båten till Fredriks havn och då gick alla i solongos familj av båten, så det var bara jag, solongo och zolbo där.
Så det var alldeles tyst och lugnt haha.
Sen åkte vi hem igen och kom hem vid 6 tiden! Ja, så det var de jag gjorde i fredags! Älskar Danmark mest av allt, så jag fick chansen att prata lite danska på båten haha.
Nu ska jag köra ett tränings pass!
Puss Isabelle


Inte hunnit blogga

Hej! Blir ett snabbt inlägg!
I torsdags så var jag med mina älsklingar och firade alla hjärtans dag.
Och senare på kvällen så drog vi hem till en kompis och bara snacka och så!
På fredag så åkte jag och solongo till Danmark! Berättar mer om det imorgon.
Och idag så sov vi typ till 11 och sen låg vi bara och kolla på tv, och sen så gick vi över till Robin och cem! Så ja, haft fullt upp! Så det är därför jag inte kunnat blogga tyvärr.
Puss Isabelle


Glad alla hjärtans dag <3


glad alla hjärtans dag HIHIHIHIi


bästa olivia

hej!
varit med bästa olivia idaaaaag. love her.
vi var ute, fotade, och sen var vi inne och bakade cocosbollar, och sen åkte vi till backaplan och kollade runt lite, vi var inne på vip kvällen på glitter där vi fick cupcakes och dricka! mums. Sen så gick vi och köpte lite saker tills imorgon eftersom det är alla hjärtans dag! och den ska jag fira med solongo, ekram och anneli och även några andra kåmpizarrrr.  så har köpt lite saker till dom. Och jag och olivia köpte rooooosa slingor till håret haha. skit najs.
ja så har min dag sett ut ungefär!
nu ska jag kolla på film med bästa systern.
puss isabelle.
 

❤❤

Var med azra idag hemma hos mig osv, här är lite bilder vi tog! Puss


the daaaaay has been awsome!

chaaaa!
idag så vaknade jag runt 8, så jag gick ner och började steka pannkakor. Frida kom över och åt med mig och alicia, sååååå himla skönt att ha lov nu och att vara ensam hemma heeela dagen lång.
så efter att vi hade ätit så kollade vi på eva&adam, min absolut favorit film och serier! love it!
sen så hoppa jag in i duschen och sen gick vi ut och fotade!
fotona blev ju jättesnygga haha. usch.
och sen så gick vi in, gjorde en pasta sallad, och sen åkte jag in till centralen för att möta upp bästa olivia som har varit i skåne över dagen! så henne mötte jag upp vid 18.15 och sen drog vi till donken och köpte varsin milkshake och bara satt och snackade. sen åkte vi hem, kollade på top model sverige, eftersom vi missade igår så jaa, det var typ min dag! hoppas ni har haft en jättebra dag.
imorgon ska jag vara med olivia!
godnattiiiiis!
puss isabelle

ullared!

godmorgon!
igår så vaknade jag vid 9, och sen vid 10 så åt vi frukost och sen hoppa jag in i en varm dusch, är otroligt förkyld så kände att jag behövde slappna av lite, men nej. när jag hade stått ungefär 7 min i duschen så knackar mamma på badrumsdörren och säger *isabelle, vi ska åka till ullared snart, så du får skynda dig!* jag blir såklart lite chockad.. hade tänkt att ha en vilo dag hemma. så jag går ut ur duschen, går upp och börjar sminka mig och fixa mig, så ungefär vid 11 åkte vi till ullared, har inte varit där på två år, så det skulle bli sjukt kul!
vi var där vid 12 och jag gick med alicia inne på ullared och börja kasta ner varor i vagnen, fick med oss väldigt mycket hem! ni kan ju se på bilderna här ovanför! jag köpte allt det där, plus två blusar, och bindpaket!
det var väldigt jobbigt igår, mådde skitdåligt.. men nu mår jag iaf bättre fast ska nog ligga och vila hela dagen.
ni får ha det så bra så länge, puss isabelle.
 
 

we're the perfect two


Jag vill bort från Sverige nuuuuu


pictures


jag har fått en system kamera!

hej!
världens lyckligaste tjej här! i tisdags så var min träning inställd, så pappa föreslog att vi kunde åka till media markt, och så kom vi hem med en jättefin sony 37 system kamera! och jag är så glad och tacksam! älskar mina föräldrar!
så igår så var jag och celina ute och prövade kameran, och den tar verkligen skiiiiiiit fina bilder! love it!
ni kan få se några bilder här och nu! :)
pöss isabelle.
 
 

NEW IN- HOLLISTER BODY SPLASH

Hej!
Min syster har ju som sagt varit i Sthlm i helgen, och köpte en hollister body mist till mig, och Gud så gott den luktar! Hon köpte laguna beach till mig. Tipsar om deras body mist, luktar så sjukt gott!


-

Hej!! Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skolan och så, det var en jätte jobbig dag. Vi ska ha så här frukost i skolan nu, fast de kommer kosta. Men idag var de gratis så gick dit, tänkte att jag skulle vara lite vuxen och dricka två koppar kaffe.. Men jag tog halva socker typ och mjölk haha, fast det var ändå äckligt. Hade så sjukt ont i magen efter det! Ska aldrig mer dricka så mycket kaffe. Sen så är det fel på min mobill, blogg appen funkar inte. Kan bara blogga från dator. Så det kommer inte bli så mycket uppdatering tills det funkar igen!ndet är konstigt att när jag inte bloggar och bara Isabelle bloggar är de bättre statistik än när jag bloggar! Hahah men nu ska jag försöka plugga lite.
Väldigt fina ego bilder! Hehe Puss
 

Helgen

Min helg har varit så här
Fredag: fest
Lördag:gymmet och vara med kompisar
Söndag: dansat zumba och varit med kompisar
Så go helg, älskar livet just nu, allt går som det ska och aa jag är lycklig!
Nu ska jag sova, puss Isabelle


PARTYYYYY

 
CHA CHAAAAAA
kvällen igår var sjukt rolig! det var upp till 30 personer där, fett najs.
jävligt mycket dans och skratt!
var hemma vid halv 1 på natten, och gick in på toaletten och tvätta mig och så, och sen somna jag direkt!
idag ska jag dra till gymmet med anneli och sago, och träna, och sen dansa zumba, wehååå :)
jag bloggar mer senare, puss älsklingar
-isabelle-

mår toppen bra!

hejheeeeej!
har inte spytt sen igår vid 15.00 på eftermiddan, så det är sjukt skönt!
har inga värkar i magen eller något, ingen feber, jag kan äta utan att spy upp det, så jag tror att det blir fest för mig iaf ikväll, wihooooo!
är så sjukt glad! Alicia ringde nyss och sa att hon har köpt en body splash till mig från hollister, wehååå! vill inte ha några kläder, jag vill prova det själv och så innan. Jag ska ju åka till stockholm den 7 maj, eftersom alicia ska kolla på one direction den 8 maj. så då får jag en shopping weekend, yeah!
måste prata med mina föräldrar om festen först, och se ifall jag får gå eller inte, men jag tror faktiskt att jag får gå! hoppas!
bloggar mer senare <3
ni får en bild på mig och lille niaz, saknar honom så.
puss isabelle

RSS 2.0