kommer inte att blogga lika mycket under sommaren

tja, vi kommer bara göra något inlägg ibland sådär.. För imorgon drar jag till falkenberg med mamma och pappa och alicia och några andra personer, och sen är det typ 3 veckor kvar tills jag drar från sverige. Och celina åker till norge på lördag. Men får försöka lägga in ett inlägg då och då! Pussssi

varmt=dålig uppdatering

godmorgon !
vaknade nyss, och idag ska jag och celina åka med några kompisar och bada utomhus. Men det fina vädret stoppar mig till att vara inne och blogga så det är därför vi inte bloggade igår. Men kan ju berätta vad som har gjorts den här veckan, i måndags var jag och 9 andra kompisar och badade i åby, fett kul va de. och igår så var jag först och gjorde pass och det blev faktiskt inte så fult som alla mina andra, för denna gången fick jag le lite.. haha. och efter det åkte jag och pappa och alicia till backaplan, och jag fick ett par blommiga shorts från hm och flipp flopps från race marine som var blåa. efter det var jag bara med kompisar. Lägger ut bild på sakerna sen tror jag ! hejdå ha en bra dag !
puss

dygning på gång in celinas place..

tjaaa, just nu så dygnar jag och celina, vi kollar på film och såå!
men ni får en bild på en av filmerna vi har kollat på idaaaaaaag, jäkligt bra film!.
pussiiiii, (förlåt om bilden är liten)

godnatt ?

har kollat film hela kvällen och kollade nyss på klockan..:o ska nog dygna för orkar inte sova . kände bara för att uppdatera lite snabbt! rekomenderar dom här 2 filmerna
means girls är nog den bästa tjejfilmen som jag har sett så om ni inte sett den måste ni verkligen det !:)
 
PUSS

midsommarn som firas i regn

min midsommar firas ute på havet på en ö... vi lever på en båt just nu, och jag känner ingen! och så jävla dåligt väder är de också.. men jag vann på lotteriet förut, jag vann en brödrost och knivar och kaffehållare och en fin påse och en mejsel, hahah mycket. men nu ska jag strax gå ut och grilla och spela kubb, så ni får ha en bra midsommar så länge i de fina vädret..
puss

ulrik munther

godmorgon !
igår var jag ju på liseberg med ray stefan och ivar. jag känner inte ivar, men dom tog med han. och jag gick gasten ! jag ville gå längst fram så då gjorde jag de, och det var så jävla läskigt att jag skrek så mycket så jag inte kunde prata så bra efter, hahaha.
sen lämnade jag killarna och drog till stora scenen och väntade på att ulrik munther skulle komma ut ! sen när jag,olivia,linnea,alicia,frida,hanna och ida hade stått där i två timmar så kom han, och han var jättesöt! man fick ta autografer efter, men jag har redan två st.. haha, så de va skitsamma. Men sen efter så gick vi och åkte atmosfear, den är så jävla bra! och då vann jag första vinst på marabou mjölkchoklad :D sen åkte vi massa andra saker, och sen var klockan halb elva så då drog vi hem.
kommer kanske inte kunna blogga så mycket under helgen, för idag åker jag ut till öarna till min farmor och hennes nya sambo, vi ska även fira midsommar där! men celina bloggar nog hoppas jag !:)
ha en bra midsommar allihopa!
puss

nicki minaj- pound the alarm ♥

http://www.youtube.com/watch?v=V-TCeN5FtRw 

jagochjagigen


cha cha!
har nyss varit ute med olivia. Vi cyklade ner till berget och åt kladdkaka som vi bakade förut !
innan det var jag på pappas match, dom vann med 2-1 :D Och innan det bakade jag och olivia, och vi klippte häcken, haha, för vi hade verkligen ingenting att göra men det är ju en rätt bra ide va ? om man vill göra sina föräldrar glada och få lite cash kan man ju alltid hjälpa till hemma ! Men nu ska jag kolla på matchen Sverige-Frankrike!
ni får ha det gött
puss

our memories.. now i want you to make more memories with me


godmorgon !
vaknade ungefär för 40 min sen.. vet riktigt inte vad jag ska göra idag faktiskt. Kanske drar till liseberg med frida och alicia. Imorgon så kommer dagen bli awsome! Ska dra till liseberg med Raymond BFF och Stefan :D och vi ska gå gasten.. läskigt läskigt ! sen så ska jag tvinga med dom till stora scenen också, för där kommer min älskling ULRIK MUNTHER vara !!!!!! iiiih, har redan träffat honom 5 gånger, men det skadar ju inte om det blir en sjätte gång, eller ? hihi.
puss

tisdag


heej. har sagt i varenda inlägg att ja ska bättra uppdateringen men nu ska jag verkligen göra det. idag ska jag på bio med anja, vi ska se LOL den med miley cyrus :D ända sen jag såg reklamen av den har jag viljet se den så det ska bli kul. men vi hörs , puss!
 



SPANIEN


just nu spelar spanien mot kroatien !
hejar såklart på spanien, har satt upp spanien flaggan och tagit på mig min fina spanien tröja !! :D
HEJA ESPAÑA !!
PUSS

oliviaaaaaa


jag och olivia håller på att fixa en ny header!
så nu blir allting nytt nytt nytt snart. :D
men nu ska vi fixa lite, hejdå.
puss

shopping


bikini, från bik bok, plånbok från accent, plattång från raglady

dålig uppdatering pga.


godmorgon !
har inte bloggat på läänge nu.. men det är bara för att i onsdags var jag på liseberg, och i torsdags var jag på student hos min kusin så jag ha haft fullt upp, och igår var jag på celinas skolavslutning. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt iaf!
Igår va det em matchen som gällde för mig och celina, det var ju inte så bra att sverige förlora och åkte ut från em.. men men, vi vann ju iallafall eurovision ! :D
IDAG FYLLER MIN MAMMA ÅR!! SÅ GRATTIS TILL HENNE, älskar dig mamma!
bloggar troligtvis mer sen, för inatt ska jag sova hos celina, för min mamma ska ha fest.
ni får ha det gött så länge !
pusssssss

skolavslutning

hej !  förlåt för dålig uppdatering. men idag hade jag skolavslutning, och såhär såg jag ut. ikväll ska jag och isabelle på kinarestaurang med familjen! bloggar mer sen :***

SKOLAVSLUTNING!


GODMORGON!
ursäkta för sämsta uppdateringen, men igår hann jag verkligen inte blogga. För på morgonen så fixade jag mig och så, och sen på kvällen så var jag med frida och alicia och bara chillade. Så jag orkade inte blogga då!
men iaf, igår hade jag skolavslutning !!!!!! Och så här fin var jag igår. Jag hade på mig denna fina långklänningen från f.a.v och ett jättefint armband där det står massa ord om kärlek och vänskap, märket heter typ humans... någonting, haha. MEN NU HAR JAG SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!! är så himla glaaaaaad ! men.. igår så ställde jag klockan på 8 idag, för att ja skulle cykla till golfbanan, meeeeen då hade pappa glömt och lägga fram sitt kort på bordet, så nu har han det i sin plånbok, och mitt golf kort har blivit avmagnetiserat på något sätt... så nu vaknade jag helt i onördan!
Just det, celina kan inte blogga idag eller imorgon, för hon åker på klassresa idag! åååh, jag vill också :(
fast asså inte för att hon brukar blogga.. haha.
men ni får nog ett till inlägg senare!
puss


plattång och armband


godmorgon !
igår spenderade jag hela dagen med olivia. Det var tänkt att jag skulle köpa ett armband, fast det blev med en plattång hem också. Babyliss Paris 399 kr, rätt billigt för en plattång! Tänkte köpa en annan guldig, fast den var dyrare, hihihi. Sen hade jag pengar kvar, så jag gick in på MQ för att dom har rea nu, så hittade jag en orange liiknande tröja med ficka vid bröstet, fast den satt så himla fult på! och jag fick inte pröva den i affären heller, så jag får ju se om man kan lämna tillbaka den, så det hoppas jag! När vi kom hem prövade vi lite frisyrer och sånt inför olivias bal och inför min skolavslutning, så det var ju najs.
Idag börjar jag 9 och slutar typ 10-11, vi ska bara städa ur skåpen idag och så, och sen är jag och mina två kompisar tvugna att baka tills imorgon, så det blir väl att åka och handla med dom och sen dra hem till mig och stor baka! Min klass är såna biffar så det blir många tårtor, haaha!
vad ska ni göra idag då ? :)
pus

min förebild!


ser verkligen upp till Kenza Zouiten!
någon mer än jag som älskar kenza ?


dålig uppdatering !


godmorgon !
igår var jag i stan med celina. Lämnade tillbaka en klänning, och köpte en ny klänning från TARA.
Ni får se klänningen på tisdag på min skolavslutning, för jag vill inte visa den innan!
idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske fråga olivia om hon vill följa med mig till stan, för jag måste hitta några snygga smycken till avslutningen! jag kan avslöja att märket på klänningen är F.A.V :) 
just det, igår på kvällen så va min familj och jag hemma hos våra grannar och grillade och hade mysmys framför em matcherna. Tyskland-Portugal 1-0 och Danmark-Holland 1-0 tror jag det blev :)
idag spelar Spanien-Italien, och imorgon Sverige-Ungern !! så det blir tv tittande varje kväll nu när em har startat !
ajja, men ni får ha det gött så länge då!
puss

få inte henne att falla om du ändå inte tänker fånga henne.


klassens dag


godmorgon !
hade ingen lust till att blogga igår, men nu kan jag berätta vad min klass gjorde på klassens dag!
våran lärare sa att vi skulle göra något jätteroligt.. och gissa vad ? vi fick åka paddan ute i ösregnet, och sen älvsnabben och sen fick vi gå in i en ubåt och dom båtarna som är på bilden, och efter det så åkte vi ett litet tåg som går igenom göteborg. Asså fatta att jag var blöt efter det! Fast det var iaf kul att vara med klassen.
idag ska jag inte göra så mycket, skolan och sen efter det ska jag och pappa dra in till tessie för att köpa min skolavslutningsklänning! och efter det blir det nog en golfrunda. Riktigt najs dag, sista skoldagen också innan lovet !
nästa vecka på tisdag är det SOMMARLOV ! älska livet just nu asså ! ni får ha en super duper bra dag, för det ska jag ha. Puss

sveriges nationaldag !


grattis världens bästa land :D


Liseberg


godmorgon !
idag är det sveriges national dag ! så det innebär att vi är lediga från skolan :D så då tänkte jag och olivia att vi skulle dra till Liseberg, göteborgs stolthet. Så dit drar vi om ungefär två timmar kanske. Har sån himla allergi, nyser hela tiden.. så mår inte så bra, fast får ju försöka ! vad ska ni göra idag på sveriges national dag ?
puss


shorts

hejhej!
va i stan idag med olivia, köpte ett par shorts från gina för 199 kr. väldigt bra pris !
efterdet drog vi till lidl och köpte mcennedy glass!
såg nyss på desperate housewives.. sista var det idag ! jäkligt bra va det iaf, fast vill ha meeeeer !!
ni får ha det gött, puss.

justin bieber-all around the world ft. ludacris


godmorgon !
igår hittade jag och olivia en hund när vi var ute och sprang.. haha, den var jättegullig och jättelydig, en sån som är med i saltkråkan eller vad det nu heter, den där shorven, hihihi.
vi hade väl den i ungefär en halvtimma eller nåt, och sen kommer det en polis, och dom tar våra nummer och namn, och sen när vi står där vid vägen så kommer ägaren med sin bil! så det var ju bra, annars skulle ju vi få behålla den över natten, haha, och det ville jag ju.. men men, vi fick iaf belöning ! 500 kronor rikare :D
så drar till stan efter skolan, men snart kommer min buss, men ni får ha en bra dag iaf !
puss

big brother final !

HEJA ANNICA !
vem hejar ni på ?!:D<3

i feel lucky every day i'm with you


godmorgon !
igår va det en helt sjuk kväll.. fast det var fett kul!
mycket dans och snack och sånt.
idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske vara med celina? fast är rätt så sur på henne för att hon inte ville komma på min födelsedagsfest.. men skit samma.
kanske drar till stan eller nåt sånt där !
puss

haft fest

tja! har nyss haft fest med 17 pers!
vi hade så himla bäst, så kärlek till er!
så här såg jag ut ikväll, men igga mitt ansikte bara.
puss

FEST !


IDAG SKA JAG HA FEST !!!
ska bli fett kul asså ! :D
lägger ut bild på min outfit sen <3
puss


sova över!

godkväll! just nu är jag hos celina och ska sova där. imorgon händer det mycket saker, fast det berättar jag om imon ist !
ha en skön kväll, för det ska vi ha!
puss

....


random bild men aja.. ska snart åka till affären med pappa. mår inte så bra, känns som jag ska spy så fort ja äter nåt, ska försöka vila så jag blir bättre tills imorgon. förlåt för den dåliga uppdateringen men det blir så när jag är hos pappa ! blir nog bättre nästa vecka , puuuuss

dagens outfit

godmorgon ! ni får en sne bild på dagens outfit.
jeans, gina tricot
tröja, gina tricot
hoppas ni får en bra dag !puss

RSS 2.0