HEMMA!

nu är jag hemma efter en två veckors semester. Blev inte alls som vi hade tänkt oss, vi hade tänkt att vi skulle dra ner till kroatien, men det blev ist tjeckien, så där stannade vi i en vecka. Det var jättevarmt, det var upp till 40 grader, lite regniga dagar också får jag väl säga, men det blev lyckat iaf! bilder kommer någon annan dag när jag orkar. Alldeles strax ska jag dra över till Olivia, och ja vet inte alls vad vi ska hitta på, men det blir alltid något roligt med henne! Har verkligen saknat henne, och alla andra sjukt mycket.
just det, jag kom 2a i golftävlingen som jag var med i! så jag och pappa vann en resa till danmark med stena line för 5 stycken+bilen. Så vi tar med frida på den resan! ska bli väldigt roligt. Innan det ska jag åka till london med mormor och mamma och syster, mysigt!

4 dagar kvaaaaaaaaar

godmorgon !
jag vet att det har vart dålig uppdatering just nu.. men vi har fullt upp verkligen och så! Men jag kan ju berätta lite vad som händer den här veckan, imorgon ska jag och alicia och frida göra en överraskning för fridas och mina föräldrar. Och på lördag kanske jag ska till liseberg med några kompisar eller så ska jag spela golf. På söndag ska jag spela golf tävling med min pappa, vi ska spela en tävling som heter två generationer, och jag hoppas verkligen att vi vinner ! haha, man vinner en resa, så det är ju gött om man vinner det, då får jag 3 resor denna sommaren, :D
för att på söndag natt åker jag !!!!!!! längtar såååå mycket, och sen efter det i augusti/september ska vi åka till london i 5 dagar ! och då hoppas jag att jag träffar One Direction såklart!
men nu måste jag dra, puss hejdå <3
 

golf utbildning

cha cha..
har ju inte bloggat dom senaste dagarna.. men jag försöker verkligen att blogga så mycket jag hinner ! men idag ska jag på golf utbildning ellerr något sånt där, och det är bara tjejer som får vara med. Lysekil och guldbringa kommmer också och är med! så man får ju hoppas att man hittar några vänner kanske ?
aja vi får se hur det går idag !
ha en bra daaaaaaaaag.
pussssii

helt otroligt ! :o

oooomg.. hon sminkar sig till massa olika kändisar, och hon liknar faktiskt en del av dom!
//isabelle ♥

RSS 2.0