dagens outfit




jag hinner inte blogga

Hej!
förlåt för typ sämsta uppdateringen. men jag har fullt upp. har tränat golf varje dag denna veckan och i onsdags så hade jag även kalas för släkten fast det var bara farmor bertil mormor och morfar som kom för alla andra var sjuka och skulle göra andra saker... jaja. fick jättebra saker av dom och är sååå himla nöjd!
kommer inte kunna uppdatera så bra men ska göra mitt bästa!
puss isabelle











Sommar tyyyp


gårdagens outfit




skoooolaaaan










Värsta

Värsta dagen idag assååå haha. Jag sov hos Sofia för vi började halv1 och då skulle vi till en skog och ha orientering. Jag gick inte vilse iallafall som tur är. Men det var jätte varmt och så började de regna. Så kan jag inte läsa kartor heller! Haha. Nu har jag iallafall precis duschat. Så nu ska ja sova annars kommer jag inte orka upp imorgon pussss


förlåt för dålig uppdatering

i fredag var det fest, i lördags var det fest, lördag på dan så spelade jag golf, söndag så var jag på min kusins konfirmation i Vara/ Sparlösa och sen så åkte jag och träna golf i regnet. så har inte riktigt haft tid att blogga så mycket. vet inte varför inte celina bloggar.. men aja. Ska iaf försöka uppdatera!
puss isabelle



Partyt igååår

grym kväll. tack alla som kom! kvällen var perfekt. allt var heeelt perfekt! här får ni lite bilder från igår. det är bara vissa som kom med på bilder haha. vi var 18 pers.
puss isabelle











PARTYYYY




♡♡♡




my birthday!!

fick en samsung s3 rosa dr denim maria montazamis läppstift hollister parfym nike free run skor!!
lägger ut bilder imorgon! !
Olivia kom över förut med lite godsaker! även celina kom över med tårta på morgonen.
puss isabelle






Hejhej!

Jag heter Sofia och jag är bääääst!!
Jag tänkte blogga lite, nu har jag engelska med Celina och hon läser upp sin text. Så måste nog lyssna nu så pusspuss❤


bilder från stockholm


Assååååå

Blir så jävla sur på vissa folk, jag orkar inte med detta åhhklfsihgfkh får fan damp. AJA kände bara för att uppdatera för de var ju längesen typ. Jag ska sova nu iallafall , imorgon är de studiedag också✌ & då ska jag bara plugga typ hehhe . Godnatt!


WOW

hemma från stockholm, har varit en fantastisk weekend.
berättar mer imon
puss isabelle

på väg hem från stockhooolm




-Inspiration


ÄNDRADE PLANER

ändrade planer, drar till gröna lund idag istället och shopping imorgon!
wiiie
puss isabelle



estocolmo la diá

haha nånting sånt...
men jaja, idag ska vi in till stockholm och shoppa, gå till slottet, till körsbärsträden i kungsträdgården och massa mer saker!
puss isabelle



Dagen

Var i stan med azra och de va jätte kul hihi. vi va på Starbucks också. Sen drog jag till Sofia och hon ska sova hos mig eller hahah vi ska inte sova. Fast vi orkar inte sova ,imorgon ska vi åka någonstans haha kan skriva mer om det imorgon pusssss


RIGHT NOW//isabelle






stockholm levererar!

tjaaa!
vart i stockholm sen igår, och det har varit as najs, bor hos mina släktingar. Deras hus är jättestort och fiiiint, så det funkar för mig hehe. Idag spelade vi golf och åkte sedan till thailand och åt mat, sedan åkte vi till nynäshamn och åt glass och gick runt vid havet och alla fina villor! Sen åkte vi hem och då lagade vi vår speciella paella! Love our spanish food.
imon blir det shopping och lördag grönan!
puss isabelle





Ledig i fem dagar whiooooooo

Hejhej . Har precis slutat och nu är jag ledig i fem dagar, typ som lov! Hihi skönt . Vet faktiskt inte vad ja ska göra i helgen men får se. Skriver mer sen puss


mot stockholm!




Coca Cola

jättebra idé av coca cola att sätta olika namn på flaskorna, dem kommer ju få sjukt mycket bättre försäljning nu haha. Tyxker det är as najjs att mitt namn fanns! wie.
puss isabelle



goodmorning

hooolaaa.
gick upp vid sex tiden och duschade, och nu har jag suttit här i soffan i en halvtimme och kollar på älskade disney channel. Börjar klockan 9 idag, så de är najjjjjs. Träning efter skolan, träning imorgon, och på onsdag drar jag till stockholm! min syster ska kolla på One Direction så aa.
Då blire shopping!
puss isabelle



tidig födelsedagspresent från syster

frida har kommit hem från london och jag fick en tidig födelsedagspresent! VICTORIA'S SECRET!
snacka om att jag blev glad alltså! älskar doften och förpackningen iihihihih, rooosaaaa.
Tack bösta frida, älskar dig otroligt ska du veta! :*
puss isabelle



orkar inte blogga

godmorgon, igår var jag uppe i backatorp på någon typ "fest" fast alltså det äe typ inte fest, det är barn till vuxna, jag går eftersom det är min barndom, har alltid gått på den haha. men ja, det var väl okej igår! brukar gå hem vid typ 1 på natten men nu tog jag bussen hem vid 10-11 ist.
Idag ska jag nog dra mig bort till golfklubben och träna lite. Saknar celiiiinaaaa.
puss isabelle



GRATTIS FRIDAAAA!!!!!//ISABELLE <3


Rast

Har rast nu , sen en lektion bara och sen slutar jag :):):)):) hihi


Idag

Hej idag va jag i skolan. I onsdags var alla lediga ju. Och i helgen ska jag till Norge med min pappa och vi ska på någon jävla fest som jag verkligen inte vill gå på. Åh jag orkar inte haha. Vill va hemma själv men de får jag såklart inte.. Jajaja idag var jag efter skolan på subway med azra&sofia. Sen åkte ja hem till Sofia pch nu är jag hemma. Ska bara plugga och sen sova puss
Här är bilder från onsdags tror jag det var


INTE HUNNIT BLOGGA

mycket har hänt, det har varit valborg så då var jag såklart ute med kompisar, sen var vi lediga igår och då var jag ute med celina och sofia, så jaaaaa, jag har helt enkelt inte haft tid! Men ska försöka uppdatera mer nu. Ska strax åka till golfen! så bloggar mer senare.
puss isabelle



RSS 2.0